en sån där dag bara...

konstigt vad humör kan svänga, igår kändes som en sån superbra dag och jag var så glad och nöjd med allt!
Idag började dagen med att jag fick ett sms klockan 9:05 "vi börjar mötet, kom när du kan", FAN! hade helt glömt bort mötet, (glömde de förra onsdagen, men då var jag iallafall på plats så då spelade det ingen roll) jag visserligen framme på kontoret bara tre minuter senare, men det känndes som en sån jobbig start på dagen.
 Kände mig bara dum och irreterad på att jag glömt bort det + kom sent! Jag vet att det inte låter så farligt, men när man får en sån start gräver man bara ner sig att det kommer blir en dålig dag. och så kändes istort sett hela förmiddagen...

MEN
var dag har som sagt med sig sin positiva poäng!
jag skulle byta ett par skor och ett glas i stan idag på min lunch, mina kängor för att hela klacken hade gått av och detta var TREDJE gångn som jag behöver byta dom, dock hade jag inget kvitto denna gång så tänkte att det aldrig skulle gå att komma in med en sliten sko utan kvitto och hoppas på att kunna byte dom, MEN DET FICK JAG :D så nu har jag ett par sprillans nya skor! :D (valde självklart inte samma kängor igen) det var sån tur, för jag tänkte verkligen bara slänga dom, men sen kom jag på att jag har verkligen itne råd att köpa nya skor nu, så då bestämde jag mig för att testa att byta dom iallfall, så jäkla nöjd att det funkade!

Sen hade mamma gett mig ett vinglas hon köpt på indiska här om dagen, det hade gått sönder lite och jag lovade att hjälpa henne att byta det, men på vägen till indiska råkade jag slå sönder glaset ännu mer så att det var i tusen bitar när jag var framme, tänkte att "nu kommer dom ju aldrig tro på att jag har köpt det så här" men jag som sa som det var.. Ärlighet varar längst ;)... och wollá, så fick jag även ett nytt glas! :D
så iallafall ett par nöjda steg blev det för den här dagen också!

När jag slutade jobbet idag, kom jojjo hem till mig med träningskläderna redo så gick vi en promenix på ca 1 timmer! känns bra! så att trots att dagen började lite dåligt känns det rätt bra nu, ska bara ta en dusch nu och sen krypa ner i sängen. Hoppas kunna hitta "mitt liv som artist" med Khilen på SVTplay innan sovdags, annars blir det nog nån dokumentör på DOX, min nya favvo "kanal" på svt-play :)Mina nya Pjucks! ser lite tråkiga ut så där på bilden, men desto snyggare i verkligheten ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0