Byggkillar på besök!

Skyndade mig hem från jobbet idag och köpte ett par semlor på vägen (shit vilket kaos det var fö på konditorit, vilka pengar dom gör såna här dagar) men iallfall, väl hemkommen möts jag utav en kille i blåställ som håller på och monterar upp tak på min balkong, jag hade helt glömt bort att det var idag detta skulle ske. synd bara att jag precis bjudit över pappa och filip på en semla och sagt att "ja men kom om en timme för då hinner jag dammsuga". Nu vågar jag inte dammsuga, för det kommer att kännas som en "pik" mot dom som jobbar typ "gud så ni skräpar ner, nu måste jag ta fram dammsugaren det första jag gör när jag kommer hem". Pappa och filip kommer när som helst, fan jag som ville styla med mitt städade hem, aja.. det får väl bli en annan dag då!
Tänkte att jag slår på Tvn för att få lite ljud och för att man känner sig lite iaktagen när man har två främmande karlar hos sig (båda två är ändå en 7poängare) men precis när jag satt mig i soffan upptäcker jag att dom har sin borrsladd i de uttaget som jag brukar ha TVn i, så ingen tv heller..
..ibland är det bra att ha en blogg att kunna låssas se upptagen med.....

Kommentarer
Postat av: johanna

hahahaha carro fan va roligt! jag vet precis hur de känns, skit jobibgt man vet inte vart man ska göra av sig när någon som man inte känner är hemma hos sig. Jag burkar sätta på radion så blir de inte lika tyst ;)puss

2011-03-08 @ 19:14:53
Postat av: Jannice

Härlig inlägg! Trots den jobbiga sitsen så är sånt där lite konstigt mysigt ha ha.

2011-03-09 @ 07:21:34
URL: http://sanrell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0