Carlsberg-app

Kul kväll igår! eller iof kul dag överhuvetaget, blev heldag på görväln med massa bad och vollybollspel, sen hem till mig duscha och käka, sen åkte vi till Vanadislunden och drack öl i solnedgången, och därefter blev det Ankor.
Där presenterad Richard den roliga "Carlsberg"-appen, den går ut på att man går runt i ring och får massa olka utmaningar som man ska utföra för att få poäng, man kan också anpassa appen beroende på vart man befinner sig, så vi valde bar-miljö. Jag klarade alla mina utmaningar utan en, den var att jag skulle gå fram till baren och besälla en öl sedan skulle jag be att få "arbeta" av den istället.. haha, men den gillade inte riktigt bartendern!

detta är lite andra exempel på vad jag fick göra under kvällen:
- Lär ut ett nytt danssteg till någon på dansgolvet (Var faktiskt rätt jobbig eftersom det inte var något dansgolv direkt)
- Gå fram till någon och tro att han/hon är en kändis och fråga efter autograf. (haha, sån rolig kille som verkligen försökte övertala mig om att han inte alls var den jag trodde, men jag fick bara fortsätta tjata att jag verkligen ville ha en autograf, och till slut funka det :))
- Be en kille ranka dig frå 0-10 (jag blev en 8a)
- sjung en låt tillsammans med dina vänner (easypeasy)
- be DJn spela samma låt en gång till.

finns massa roliga utmaningar på den där appen verkligen, roligt spel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0