Pomenix och Matlagar-dagen!

Gårdagen blev riktigt mysig ändå, trots två supersega och trötta tjejer!
Johanna kom och hämtade mig vid halv 10, sen åkte vi hem till henne, lyssnade på musik och bara pratade och det lungt, inge stress här inte! vid 2 tiden börjad vi dra oss in mot "stan" planerna var att åka till Fashing, men när johannas brorsa meddelade att det var alldels för lång kö fick det bli en öl på citybaren istället tillsammans med rasmus och hans kompisar. Länge sen man var där, och jag måste ändå säga att jag gillar det stället på någotvis! finns väll någon typ av "ungdomskänsla" i den just för det var typ det första stället man kunde gå till innan man fyllde 18, dom kollade nämligen inte lägg där förut. men det verkar dom vara himla nog med nu!
När det andra valde att gå hem klockan 3 vid stängning tycker jag och johannat att natten fortfarande var ung, så vi gick ner mot solidaritet som jag vetlat prova i hundra år, men det så mycket folk och lång kö att vi inte orkade, provade soapbar, men dom hade stängt, så då blev det klubb Macdonalds istället!
tog nattbussen hem och var hemma vid 5.30!

Idag har jag iallfall mått bra, inte var bakis alls och precis vart på en timmes prommenad med jojjo. På tisdag ska vi köpa ett tio gånger klippkort på Friskis och svettis och börja köra lite klass-träningar!

Från och med idag går jag in i "spar"-läge. betalade precis alla mina räkningar, och det blev knappt en krona kvar efter det, tur att jag kunnat spara ihop lite när jag bodde hem så att jag har sparpengar att leva på. men tror att om ca 2 månade är jag nog i fas igen, i mars ska jag ju även löneförhandla, så det är bara att hålla tummarna! Men fram till dess förklara jag mig nu till "snål-carro".

om en timme kommer Niklas hit, då ska vi laga mat och göra lite matlådor till veckan! hoppas det blir något smaskigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0