:(

Blä!

muy importante dia!

Har haft en sån sjukt rolig och intressant dag idag faktistk!
började med att en taxi hämtade upp mig klockan 6.30 imorse, taxin körde mig till bromma där jag tog flyget till Trollhättan, där stod ännu en till taxi och körde mig ut till Tanums kommun. I Tanum hade vi som en kick-off med kommunen där vi tillsammans gick igenom vårat projekt och berättade hur vi vill sammarbeta osv, det var jättemycket folk som var med på mötet, sammanlagt var vi typ 25per. massa kommun folk och viktiga personer i deras samhälle. Kommunen bjöd också på lunch med världens godaste äppelkaka till efterrätt (och jag brukar inte äns gillar äppekaka speciellt mycket) Efter mötet, som varade i typ 2,5timma, Hade jag mitt egna lilla möte med n tjej från hotellet som vårat team kommer att bo på under inspelningarna. DÅ FICK JAG ÄRAN ATT DELA UT MITT FÖRSTA ALLDELES EGNA VISITKORT SOM KOM TILL KONTORET IGÅR! :) Känndes stort, och otrolig viktigt :P
Efter ett par riktigt händelserika timmar i Tanum åkte hela Tre vänner gänget tillbaka tll flygplatsen och flög hem till Bromma, väl på Bromma (klockan är nu ca 19.30) tog jag en taxi till kontoret och fixade lite med det sista inför våran reading + kick off imorgon förmiddag, klockan var väl ungefär 20 - 20.30 när jag äntligen kund pusta ut och täntke åka hemmåt, men när jag är på centralen på väg till tåget så ringer Jojje, han är producent för det andra projektet jag ska jobba med under påskdagarna. Då ska han och våran FAD åka ut och reka, och eftersom jag inte alls har hunnit sätta mig in i det här projektet känner jag att det vore vekrligen bra om jag följde med. så jag bestämde mig att hänga med på deras lilla road-trip, vi åkte runt och timade hur lång tid det tog mellan olika platser, letade ställen vart vi kan parkera alla våra bilar, kollade på basekamp och inspelningsplatser, vid 23 tiden avrundade vi vårat rek med ett macdonaldsbesök.
Nu är klocka 00.00 och kan äntligen krypa ner under täcket. Och sammanfatta dagen som sjukt rolig och händelserik, och en aning spontan, det är ändå såna här dagar man älskar att jobba med film! Fan vad kul det är!!
Ska komma ihåg att se tillbaka på det här inlägget de dagar som jag avskyr att jobba med film ;)
Nu har jag bara lite ångest över vissa saker jag inte hunnit göra som jag måste ha gjort innan readingen börjar klockan 9.00 imorgon, bli nog en tidig morgon imorrn med antar jag..........
Som jag nämnde innan, har jag fått ett eget Visitkort, hur jäkla många vuxenpoäng måste inte det va?!?!
hm, nu blev det visserligen spegelvänt, men ni fattar grejen ;)

Nytt jobb!

Idag har jag fått ett nytt jobb! Ska jobba som platschef på en pilotfilm för en långfilm! Inspelningen kommer att ske under de dagarna man egentligen ska vara ledig vid påsk, så det gör att det inte krockar med Läckberg projektet. Känner mig sjukt taggad för det faktiskt! har aldrig varit platschef förut och det ä också ett helt nytt gäng som jag bara träffat på enstaka "mingel" hit och dit. kul med lite nytt, omväxling för nöjer.
Nu i helgen ska jag jobba på castingen för Snabba Cash 2. Ska också bli roligt faktiskt!
så nu går jag in i work mode.....Dag 1 av 19 arbetsdagars i sträck avklarad!

tråkig bloggdesign!

Åh, hade vart kul med en fin blogg! men finns ju så sjukt fula förinställda mallar. Undra om dom gjort dom så fula som möjligt med flit för att alla ska tvingas göra sina egna? Johanna eller Jannice, ni måste hjälpa mig att göra nån fin!

Halv åtta hos mig

Har precis sagt hej då till mina middagsgäster: Lennart, Berit och Pappa!
Blev en otroligt lyckad middagsbjudning om jag får säga det sjlälv, kändes som jag samlade på mig ungefär 100 vuxen poäng under kväll, massa fix och don! Det är något extra med attt bjuda lite "äldre" personer på middag, man tänker att dom har ju så mycket erfarenhet av middag hit och dit och vet vad som är bra och inte på något sätt.. eller ja vet inte hur jag ska förklara men man känner själv att man vill höja ribban lite! man vill liksom bevisa att man har blivit vuxen och visa lite vad man kan.
Jag bjöd iaf på kräftstjärtspasta alá johanna :) till det serverade jag världens godaste sallad och vitlöksbaugette direkt från ugnen! till kaffet efter maten blev det sedan lite blåbärspaj och vaniljsås.
MUMS!
Gästerna verkade otroligt nöjda och om det här var "halv åtta hos mig" skulle jag nog ha hamnat i ledningen efter den här kvällen ;)
P.s idag har jag känt mig feberfri så imorgon blir det jobbet igen. d.s
P.s 2 för alla som vart oroliga, jag överlevde Cellprovtagningen, tur det.. hade vart ett tråkigt sett att dö på annars. D.c

sjuker

Så här glad är man när man är hemma och är sjuk! Idag har jag även tid för cellprovtagning, usch usch usch!!
..................

DAMME!

vill välkomna en ny läsare till min blogg, DAMON! hoppas du kommer trivas ;) ser framemot att ha dig som min läsare! hahah
<3

vilken bild?

Har klippt ut två bilder från en make up tidning jag hade hemma att ha i min tomma ram :P
vilken tycker ni passar bäst?
Denna...
Eller denna?
Just nu lutar det åt fjärillen tror jag...

RSS 2.0