valborgshelg

Den här helgen kändes välbehövlig, jag vet egentligen inte varför, det är inte så att jag har jobbat stenhårt. början av veckan gick ju jättefort när vi var i jokkmokk, då jobbde vi visserligen varje vaken timme, men det var ändå väldigt kul! men torsdagen och fredagen kändes bara som så långa och tråkiga dagar. känns ändå som man ännu inte riktigt kommit in i slutprojektet av någonanledning, känner mig inte så angagerad.. och ändå är det inspelning om en vecka. Den här veckan MÅSTE jag peppa till mig själv lite.

Valborg var trevligt, vi började på mitt rum igen. Jag gillar när det är massa folk på mitt rum och det blir fest, det är väldigt roligt i tillfället, men absolute inte lika roligt dagarna efter. blir alltid fullt med burkar över allt och så himla stöigt, denna gången har även någon lyckats tappa ut en chipspåse på mitt golv som jag verkligen inte orkar ta tag i att städa upp. i dessa lägen känns alltid Jacobs rum som den perfekta räddningen.

Igår hade vi världens slö dag, så skönt var det! gjorde ingenting i stort sett. var knappt utanför dörren förutom den min långa promenaden till ica. På kvällen kollade vi på Donnie Darko, jag och jacob hade köpt rostat bröd,ägg,räkor,majonäs, avokado och citron som vi gottade oss med, himla mysigt lördags fika/middag.
Men idag har vi minnsan vart och tränat iallafall, jag simmade och jacob gymmade, har också hunnit med att kolla på ett första utkast av samereklamen, tror det kan bli fint det där. fina bilder är det iallafall, bra jobbat Sofia! :)

Med brist på bättre bilder och för att jag råkar veta att sofia är en utav mina trognaste läsare blir det en gammal goding från P-partyt var på engång för ett par år sedan, jag var Pingvin och sofia Påskkärring. Dock var det typ ingen annan som var utklädd när vi väl kom fram, men vad gör det, vi hade kul!! :D
(Johanna hur gick det med ditt P-party? har du vart på det än? eller bestämt dig för vad du ska va?:) )


Kommentarer
Postat av: påskkärringen

jajjemen! din trognaste läsare! kul inlägg!

2010-05-02 @ 21:02:29
Postat av: johanna

HAha nej jag den 15 ska jag på de, har inte bestämt än vad jag ska vara så himla svårt! Jag och Carro var inne på pinkladies. De är ju ganska lätt.Carro när komemr ni hem till stockholm?

puss och kram

2010-05-05 @ 11:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0