tung dag!

Idag har det kännts som en tung dag, har vart mycket att göra hela dagen. Känns som man bara vill att allt ska ta slut nu, så jobbigt när alla andra i klassen sover varje dag fram till lunch och är lediga nu. men vi jobbar på, upp 7.15 varje morgon. man tror hela tiden att, men nu.. nu är vi klara med allt imorgon borde vi kunna sova. men så kommer man på tusen grejer till som måste fixas innan vi ska sluta.
Idag har det strulat med STIM, ett företag som man "köper" musik ifrån.. suck och stön säger jag bara. orkar inte förklara hela strulet, men jobbigt är det. hoppas vi hittar någon lämplig lösning imorgon, annars måste vi byta ut all musik i samefilmen. ååh, varför måste alltid STIM krångla!?

På eftermiddagen hade vi företagsekonomi.
-att vara egen företagare är en livsstil!
Säger vår lärare Peter Asplund.
och det kan jag mycket väl hålla med om, en jäkla sifferlivsstil, usch vad svåååååårt det är. får tillbaka mina ångest känslor som man hade i gymnasiet på matten, när man känner sig som den enda som inte hänger med en sekund, och man är så borta att man förstår inte äns hur man kan ställa en fråga. innan jag öppnar eget måste jag nog ändå gå någon riktig företagarekurs, vid flera tillfällen. annars kommer jag hamna i finkan för alla bokföringsbrott jag kommer råka ut för.

nu är jag trött, jättetrött och känner mig en aniing irreterad. därför blev det här inlägget kanske inte så kul.
(å nu ringde precis papp aoch berättade att jag hade en telefonräkning hemma som väntade, på 735 jävla kronor!! måste verkligen byta abonnenmang)

senare ikväll tänke jag gå till Analysen och kolla på mr. fantastik fox. hoppas den gör mig på bättre humör.

Igår var vi förresten på bio, Jag, Jacob, Kim, Doyle, David, Mars och Ewa. vi såg Robin Hood. Jag tycker den var underhållande och absolut se värd. men den utmärkte sig ändå inte så mycket som jag hade hoppats, känndes bara som en av alla andra såna här liknande krigsfilmer från den tiden. Men som sagt, ändå se värd.

Till Sofia:
Förlåt att jag inte la in någonbild på min favorit sofia, men du har ju inte vart med oss på sistone. :(
men jag bjuder på den här söta bilden isället :)


och när jag ändå håller på.. så får det bli den här vackra bilden på oss båda två:
Kommentarer
Postat av: sofia

vad trevligt att få vara med på ett hörn. smickrande bilder!

hallå, jag var bara borta i en vecka, varav 4 dagar du var i sthlm på :pskrev du mars med mening? "Mars och Ewa".kul att du uppdaterat så mycket så fort!

2010-05-27 @ 23:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0