Trött som få..

Inatt kunde jag inte sova.. ALLS! Min hals har kliat som in i helvete, så jävla jobbigt, bara kliar och hostar så man bli helt galen, vid 2 tiden gav jag upp. tyckte synd om jacob som var tvungen att ligga och lyssna på min hosta. Dagens schema hade ju start 8.00 och ska inte vara klara förän 01.30 nu inatt.

Jag bestämde mig iallafall för att gå ner till mitt rum, kollade på lite DH avsnitt, och klockan började närma sig 5 och jag hade fortfarande inte somnat. DET ÄR ÅNGEST!!
När jag väl bestämde mig för att jag göra ett nytt tappert försök att iaf få en timmes sömn började det knäppa något sjukt mycket i mitt träbord, verkligen högt och många knäppningar. Jag tycker att det var lite läskigt för tidigare under veckan så har även två av mina tavlor ramlat ner i rummet plus att min toalett dörr öppnade en gång när jag stod och duschade, av ingen anledning. Så jag låg där och började nojja lite, blev lite skrajj men försökte tänka bort det. av någon anledning började jag tänka på vad som skulle kunna hända som jag skulle bli mest rädd förr. Då tänkte jag att det skulle vara sjukt läskigt om min pepparkaka i fönstret började röra sig utan anledning nu, eller om något annat ramlade ner, sen lyckade jag sova... i en halvtimme, vaknar av en stor smäll, .. vänder mig hastigt i sängen och ser att min pepparkaka jag hade i fönstret hade ramlat ner. sjutk obehagligt! hur stor är chansen egentligen?! att den ska ramla ner en halvtimme efter att jag precis tänkt att det skulle vara obehagligt, jag har ju haft den där sen i början av december. weeeeeeeeeeeird, efter det blev det inte så mycket mer sömn.

nu är klockan 01.00 sitter själv på kontoret medan de andra fortfrande är ute på inspelningsplats. det är lite kaos eftersom det finns ett rullband ute på plats som tydligen sätts på huxflux hela tiden och stör så att vi inte kan ta upp ljud på dialogen. sjukt jobbigt! krismöte imorgon. Jag känner mig febrig och illamående av den svullna halsen, vill bara hem och sova NU! snälla gud låt mig kunna sova inatt, jag överlever inte en dag till utan sömn.

Annars har det vart fullt upp idag, rätt så stressig dag, borde egentligen inte sitt här och skriva på bloggen heller. borde gör dagsbesked, men min primitiva hjärna orkar inte...  

Hade besök från sameskolan i fredags, dom var jättenöjda över reklamfilmen vi gjort åt dom. De sa till och med att de fick en tår i ögat när dom såg den. haha.. så det känns sjukt skönt!

nej, måste återgå till jobbet nu..
Godnatt på er andra!

Puss och kram


Kommentarer
Postat av: sofia

allvarligt?? först började jag skratta, rätt komiskt att du har en stor pepparkaka i fönstret i mitten av maj.. haha. men sen att den ramlade ner! läskigt! anden kanske har flyttat till ditt rum nu. jag har inte känt av något i mitt rum nu på hela det här året. :)de va nåt mer ja skulle säga.. jo just de, jag har sömntabletter här hos mig om du skulle behöva :)kram!

2010-05-11 @ 02:36:02
Postat av: sofia

fan va du er dolig po att uppdatera carro! kom igen nu!

2010-05-20 @ 18:03:06
Postat av: johanna

lite dålig uppdatering nu va ;) puss

2010-05-22 @ 13:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0