Grillkväll

nyss hemkommen från våran grillkväll, sjukt mysigt men kallt!
Började med en tapper skara på mig och Mime, vi gick runt på skolans område och försökte hitta en liten plats med sol. men det var svårt eftersom klockan ändå började närma sig 7 och det låg skugga över den mesta delen av skolgården. tillslut hittade vi en liten bänk med sol och satte oss ner för att dricka vårat vin i solen, 10min senare satt vi i skuggan, så vi bestämde oss för att sätta oss vid grillplatsen för att få lite värme. Jacob, Kim och Ewa slöt upp och vi hade ett par mysiga timmar tillsammans framför elden, under tiden anslöt både journalister och andra elever för att joina oss kring elden, när vi var som flest var vi säkert runt 20pers.

Tråkigt att vi ändå aldrig har lärt känna journalisterna bättre, tänker alltid att jag önska att vi kände varandra bättre, men samtidigt är det som ett internkrig där ingen av oss orkar ta energin till att gå över till varandras "gårdar" och därför förblir vi grupperade efter hur vi bor. Men vi ska försöka ändra på det nu, till testhelgen, för nu drar dom tydligen iväg igen, yeah yeah, en vecka borde väl vara tillräckligt för att lära kanna varanda? eller?
(sjukt att vi gått i samma skola i två terminer och jag kan fortfarande inte alla namn i deras klass)

hur som helst, det blev falukorv grillning och sång. vid 23 tiden började jag känna mig alldeles för frusen för att stanna kvar. När man sitter vid en eld så där så märker man egentligen aldrig hur mycket man fryser förän man tar steget därifrån. så jag sprang direkt från elden in i duschen! Inte ett smart drag. Fan vad det gör ont, tog mig MINST 15 min innan jag kunde avgöra om jag duschade i kallt eller varmt vatten eftersom allt känns typ kallt/ont när man är så nedkyld. hatar när man känner vattnet mot kroppen och man VET att man har varmt vatten men det känns ändå som kallvatten. fick stå läääääääääääänge innan jag kände mig som en normal människa utan muskler som skakade hundra gånger i sekunden.

Men nu är jag varm och skönt, hör tonerna som spelas från gitarren utanför fönstret fortfarande från de tappra gäng som fortfarande inte frusit arslet av sig. jag är iallafall varm nu, och nu ska jag sova!

imorgon kommer lite bilder,

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0