efter regn kommer sol! =)

Idag har det vart en dag med både upp och nedgångar, mest upp :D och väldigt bra sådana!

Plus 1
vaknar på morgonen av att jag får ett sms. Smset är från Jessica på trevänner ( min praktikplats), det stod nåt i stl med : ring mig idag när du har tid!
otroligt spännande, jag hoppades så klart innerligt på jobb, och fick den perfekta starten på morgonen eftersom jag både blev uppspelt, nervös och förhoppningsfull.

Minus 1
morgonmöte med klassen, endast 4 dagar kvar till inspelning, inspelningschemat håller på att skita sig eftersom vi inser att det typ aldrig blir mörkt i kalix nu och vi har en hel del nattscener = panik!

Plus 2
Jag ringer till Jessica på Tre Vänner och blir erbjuden tre veckors jobb i sommar i deras reception. sjukt bra väg in för mig! kommer typ bli som min praktikplats då jag även kommer få hjälpa till med alla projekten, fast med betalt den här gånge. ÄR SJUKT ÖVERLYCKLIG!!! :D:D:D:D


Minus nr 2
Jacob har bestämt att åka till Luleå med Mats för att hämta upp massa saker till slutprojektet där. jag vill följa med, men får inte eftersom jag borde stanna och "hålla stämmingen" här hemma. jag blir ledsen och inser att jag även kommer att missa en chans att äta på MAX, otrolig besvikelse några minuter.

Plus nr 3
en skiva med samemusik som vi beställt till våran reklamfilm + väktarkläderna för slutprojektet som jag beställt anlännder till skolan. blir genast på bättre hurmör :D älskar att få stora paket och saker på posten.

Minus nr 3
Polisen ringer och säger att dom inte kan ställa upp med polisbilen i de scenerna vi behöver dom i. Detta betyder att lyckas vi inte fixa detta på nåt jävla bra sätt nu skiter sig typ allt och vi måste skriva om hela manuset. MÅSTE FIXA POLISBIL NU!!!!!

Plus nr 4
Jacob kommer tillbaka från Luleå och säger att han har en present till mig, än vet jag inte vad det är, otroligt nyfiken!

Minus nr 4
Det har länge legat i luften, men nu har vi kommit till ett beslut; -vi måste "avskeda" en utav våra klasskamrater från alutprojektet. och eftersom jag tillsammans med mime och Jacob är projektledare är det våran uppgift att ta snacket. Visserligen var det långt ifrån självförvållat då personen i fråga inte orkat ta sig till skolan en enda dag på ca 4 veckors tid. en otrolig irretation har spridit sig i klassen och det känns inte rätt att ha en sådan person med i projektet, det är inte rättvist mot filmen eller dens skapare (oss).
Det blev ett jobbigt samtal med mycket ilska. Jag har vart fruktansvärt sur, besviken och irreterad på den här människan den senaste månaden, och ändå.. av någon annledning, blir det jobbigt att komma med en sån nyhet. fast man egentligen vill inget hellre än att bara skälla ut människan totalt.
men personen förstod vårat beslut, han var ledsen, men han hade egentligen inget försvar, dyker man inte upp får man tyvärr inte vara med. så är det bara.. acceptera och förhoppningsvis lärde han sig något utav det.

Plus nr 5
Jag, Mime och Jacob åkte och gymmade.
efter en halvtimme är jag rätt slut och helt plötsligt kommer det fram en tjej till mig (i början oktober hade hon varit min och mimes "personliga tränare" under en dag för att visa hur man gymmar på bästa sätt. men har aldrig pratat med henne sen dess)
och så säger hon till mig:
- Gud vad liten du har blivit!
Jag: va? haha, vad menar du?
Hon: du har verkligen gått ner i vikt! du måste tappat flera kilon.


FY FAN VAD GLAD JAG BLEV!!! jag fattade ingenting, jag tycker verkligen inte att jag har gått ner, snarar tvärtom, tycker bara jag blir fetare och fetare för varje dag. jag blev så otroligt glad och peppad!! kändes som jag typ helt plötsligt blev odödlig och skulle kunna träna varje dag tills det knappt fanns nåt kvar av mig. Nu jäklar är jag taggad!! 
så, ja det var väl det som har hänt idag, när vi kom hem från gymmet lagade vi tacos, yammi yammi! så gott, åt skitmycket, i kompensation till att jag "ändå har gått ner flera kilon", haha..men sjukt gott var det. nu är jag typ i matkoma och ska snart gå å lägga mig. ville bara informera världen om min intresseranta dag först.

puss och kram!Kommentarer
Postat av: nneli

Jätte GRATTIS till jobbet!!!!!

2010-05-07 @ 08:02:29
Postat av: johanna

Vilket roligt inlägg carro! :) Grattis till jobbet va roligt, vilka veckor? hoppas de inte är när vi ska till london? Repan också, det är ju skit kul :)Åh en present va spännande!Dubbel åh ja vill att nån ska komma fram till mig när jag gymmar och säga oj va stark du blivit. Kan bara tänka mig vad glad man skulle bli!You go girl!

puss

2010-05-07 @ 22:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0