rekommendation!

OKej, efter mitt senaste ångestfyllda inlägg bestämde jag mig för att gå ut och gå en promenad och rensa tankarna lite. gick min "vanliga" runda på 45min i rask takt. men efter halva rundan började jag känna mig sjuukt svimmfärdig och illamående. var verkligen jättejobbigt, blev orolig hur jag skulle klara mig hela vägen hem. så istortsett gick jag i snigelfart hem men mådde inte bättre. Måste vart solen, såg att det var 32grader varmt ute på termometen när jag kom hem. och jag hade inte druckit någonting innan jag gick ut. Fy fan, har världens huvudvärk nu. Så: jag rekommenderar ingen att gå ut och motionera i det här vädret, stanna hemma för gud skull.

När jag kom hem var jag helt ILLröd i ansiktet, nästan lila.. den här bilden är tagen ca 20min efter att jag kom hem. och fortfarande röd... och då hade jag ju ändå gått jättesagt den sista halvtimmen. sjukt!


Man ser iof inte det röda så bra på den här bilden, men röd var jag iallafall!

Kommentarer
Postat av: johanna

va läskigt! Shit det är verkligen viktigt att man drick i den här värmen. Hoppas de går över fort..jag tycker du ser kanonröd ut på bilden, undrar hur du såg ut i verkligenheten om DU tycker att det inte syns så bra på bilden hahahpuss

2010-06-30 @ 15:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0