Beijers Reklamfilm!

lördag - Måndag har jag avklarat mitt första betalda jobb efter min utbildning på Kalix folkhögskola.
Inspelningen var en Beijers Reklamfilm och spelades in i Uppsala. Det har vart riktigt kul faktistk, lördagen var rätt lungn, plockade ihop ett par grejer på kontoret och åkte sen iväg till uppsala för att köpa och preppa fikat, Söndagen blev desto längre, Började klockan 6.30 och slutade 24.00, var hemma klockan 01.00...så efter en 18 timmars lång arbetsdag är kudden verkligen ens absolut bästa vän. Men det var riktigt kul, dagen gick väldigt snabbt mycket att göra, tror jag hade en lunchpaus på max 30 min under hela dagen. haha, men så är det i den här branschen, bara att vänja sig. But i like it!  Idag har jag hjälpt scenografen att rusta av och sen jobbade jag på kontoret på eftermiddagen, fick även lära mig lite av ett nytt budgetprogram som heter Aaro. lärorikt och bra! Nu är jag sugen på att jobba mer!

Imorgon åker jag ner till Jacob, ska bli mysigt att träffa min snygging igen, saknar han.
sen åker vi tillsammans upp till sthlm på fredag och åker ut till Mats landställe, sen kommer jag jag,Jacob, Mats,Ewa,Sofia,Robert ha en kanon helg där ute.

hm, ska se om jag kan hitta nån kul bild från mina mobiluploads!
haha, det här är en gammalbild på mig och johanna från Haarlemcup. hittade den i jojjosfotoalbum.


Juste ja, Jag fick ju en kommentar på mitt senaste inlägg från en "Gissa vem". Eftersom jag inte har allt för många läsare har jag gjort en och annan uträkning och gissar på att det var Kim som skrev det? var det rätt? :)
Jag funderade på Erik ett tag också, men bestämde mig för att min slutgilltliga gissning blir Kim!

Kommentarer
Postat av: Kim

Rätt gissat! :)

2010-06-14 @ 21:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0