Ångest!

Nu har jag ångest!!
En liten detalj som jag inte nämnde i gårdagens inlägg är att jag egentligen redan har ett jobb under det första två veckorna när dom vill att jag ska börja jobba på det nya jobbet. Då skulle jag sitta i receptionen på Tre Vänner. och det jobbet är också sjuktmycket värt för mig verkligen, och speciellt är dom människorna jag jobbar med där sjukt mycket värt för mig. men för att kunna få jobbet på långfilmen så vill dom att jag ska börja senast den 19de juli, och jag jobbar egentligen på Tre Vänner till den 30 juli. Så ja, ni fattar Dilemmat själva..
Samtidigt är ju långfilmen en sån himla stor väg in för mig, och en fruktansvärt bra erfarenhet, plus att det också innebär jobb för mig till slutet av oktober. Jag kan verkligen inte välja bort det jobbet för att jobba klart sista veckan i receptionen på Tre Vänner.
Samtidigt är jag livrädd för att tappa mina kontakter på Tre vänner och att dom ska tycka att jag krånglar eller inte går att lita på. usch, känns så sjukt jobbigt att behöva ringa dom och fråga om vi kan lösa det här på nåt sätt.

Ringde nu för en kvart sen, efter samtalet känns det värre än det gjorde innan, Jessica som sitter i receptionen nu blev rädd för att hon skulle behöva jobba istället. men det lovad jag henne att hon inte skulle behöva, då jobbar jag lätt hela veckorna ut som jag skulle. Hon skulle prata nu med ekonomiansvarig på Tre Vänner. och se vad vi kan göra, mitt förslag är att Sofia tar över min sista vecka..Dom ska ringa tillbaka mig snart och ge någon typ av besked. men det här känns inte bra. Snälla gud låt dom inte tycka att jag är en opålitlig person som dom aldrig mer vill jobba med =/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0