Vill ha Sommar!

Nu vill jag ha Sommar, nu nu nu nu! jag vet att det precis har blivit vinter IGEN, men jag är trött på vintern,kylan och mörkret nu.

Nu är det bara 7 inspelningsdagar kvar på INKOGNITO, känns skönt men det har vart en rolig inspelning, fast nu känner man sig så trött och vill bara vara lite ledig. kommer ha ca 4 veckor ledig under jul! så då funderar jag på att ta en sista minuten resa vart som helst där solen lyser, vem vill följa med mig?

sitter hemma hos mamma nu och har äntligen lite egentid, sån tid känns väldigt dyrbar för mig nu för tiden, är det ett vuxen-tecken?

Ikväll kommer Sofia hit (och förhoppningsvis Mime om hon inte är för bakis) vi ska dricka öl,vin och drinkar, sen ska vi skvallra som bara tjejer kan, efter det åker vi kanske in till stan för att gå på Evelyns och Fredriks fest, men vi får väl se om vi lyckas ta oss dit!Det är tråkigt när saker tar slut i livet, något som man har haft väldigt nära en under en lång tid, något som man aldrig räknade med att det skulle ta slut, saker som man inte kunde tänka sig ett liv utan. De senaste åren tycker jag det är för många såna saker som har tagit slut i mitt liv. om jag skulle vrida tillbaka tiden ca ´2-3 år så såg mitt liv så otroligt annorlunda ut, jag visste inte riktigt så mycket om det där med avsked och förändringar "det händer inte mig". Jag vet egentligen inte så mycket om det nu heller, jag har inte blivit klokare på något sätt, jag vet bara att saker förändras, även det mest stabila. och då känns det så oerhört tomt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0