Söndagsbakis

Idag har vart en himla lugn dag! sov till klockan 13, och sen dess har jag bara legat på soffan i stort sett. FAN VA SKÖNT! framåt kvällskvisten orkade jag iallafall dra mig ner till jakobsbergcentrum för att byta mina skor som gick sönder första gången jag använde dom, hela klacken hade typ ramlat av och tjejerna i kassan bara skrattade åt mig när jag visade vad som hade hänt. men jag fick iallfall ett par nya, tur att det fanns kvar i min storlek.

Gårdagen var supermysig tycker jag! Sofia kom hit vid 18-tiden så köpte vi med oss pizza hem och satt och pimpla öl och vin i flera timmar, mycket snack om ditten och datten hann vi med. känns så skönt när man inte måste stressa iväg på något annat jippo. men vid 12 tiden någongång blev vi ändå sugna på att komma ut lite och åkte iväg till Evelyns och Fredriks fest borta i gubbängen. och där var Ewa också som kommit på besök från polen! kul att träffa henne igen! Det blev som en kalix-fest med dom bästa från kalix tycker jag :) många som man inte träffat på länge! Sen tappade vi typ bort oss på vägen hem, ingen hittade till tunnelbanan och det känndes som vi bara gick och gick i hundra år men ingen visste vart vi gick, tacka vet ja Iphone som kunde rädda oss ur knipan och få upp en gps så tillslut hittade vi fram och tog en taxi hem. supersnäll taxi chafför som till och med stannade till i spånga så jag kunde hämta min laddare, helt gratis, han stoppade taximetern så det inte kostade oss något extra allt. man bli så glad av snälla människor, mer såna till världen!

Nu är jag superhungirg och mamma lagar världens godaste lasange, kan knappt bärga mig!

(tanken var att ladda upp en bild på mig och sofia här men den funktionen verkar inte vilja fungera nu, så nu får klara er utan en bild helt enkelt!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0