Söndagsbakis

Idag har vart en himla lugn dag! sov till klockan 13, och sen dess har jag bara legat på soffan i stort sett. FAN VA SKÖNT! framåt kvällskvisten orkade jag iallafall dra mig ner till jakobsbergcentrum för att byta mina skor som gick sönder första gången jag använde dom, hela klacken hade typ ramlat av och tjejerna i kassan bara skrattade åt mig när jag visade vad som hade hänt. men jag fick iallfall ett par nya, tur att det fanns kvar i min storlek.

Gårdagen var supermysig tycker jag! Sofia kom hit vid 18-tiden så köpte vi med oss pizza hem och satt och pimpla öl och vin i flera timmar, mycket snack om ditten och datten hann vi med. känns så skönt när man inte måste stressa iväg på något annat jippo. men vid 12 tiden någongång blev vi ändå sugna på att komma ut lite och åkte iväg till Evelyns och Fredriks fest borta i gubbängen. och där var Ewa också som kommit på besök från polen! kul att träffa henne igen! Det blev som en kalix-fest med dom bästa från kalix tycker jag :) många som man inte träffat på länge! Sen tappade vi typ bort oss på vägen hem, ingen hittade till tunnelbanan och det känndes som vi bara gick och gick i hundra år men ingen visste vart vi gick, tacka vet ja Iphone som kunde rädda oss ur knipan och få upp en gps så tillslut hittade vi fram och tog en taxi hem. supersnäll taxi chafför som till och med stannade till i spånga så jag kunde hämta min laddare, helt gratis, han stoppade taximetern så det inte kostade oss något extra allt. man bli så glad av snälla människor, mer såna till världen!

Nu är jag superhungirg och mamma lagar världens godaste lasange, kan knappt bärga mig!

(tanken var att ladda upp en bild på mig och sofia här men den funktionen verkar inte vilja fungera nu, så nu får klara er utan en bild helt enkelt!)

Vill ha Sommar!

Nu vill jag ha Sommar, nu nu nu nu! jag vet att det precis har blivit vinter IGEN, men jag är trött på vintern,kylan och mörkret nu.

Nu är det bara 7 inspelningsdagar kvar på INKOGNITO, känns skönt men det har vart en rolig inspelning, fast nu känner man sig så trött och vill bara vara lite ledig. kommer ha ca 4 veckor ledig under jul! så då funderar jag på att ta en sista minuten resa vart som helst där solen lyser, vem vill följa med mig?

sitter hemma hos mamma nu och har äntligen lite egentid, sån tid känns väldigt dyrbar för mig nu för tiden, är det ett vuxen-tecken?

Ikväll kommer Sofia hit (och förhoppningsvis Mime om hon inte är för bakis) vi ska dricka öl,vin och drinkar, sen ska vi skvallra som bara tjejer kan, efter det åker vi kanske in till stan för att gå på Evelyns och Fredriks fest, men vi får väl se om vi lyckas ta oss dit!Det är tråkigt när saker tar slut i livet, något som man har haft väldigt nära en under en lång tid, något som man aldrig räknade med att det skulle ta slut, saker som man inte kunde tänka sig ett liv utan. De senaste åren tycker jag det är för många såna saker som har tagit slut i mitt liv. om jag skulle vrida tillbaka tiden ca ´2-3 år så såg mitt liv så otroligt annorlunda ut, jag visste inte riktigt så mycket om det där med avsked och förändringar "det händer inte mig". Jag vet egentligen inte så mycket om det nu heller, jag har inte blivit klokare på något sätt, jag vet bara att saker förändras, även det mest stabila. och då känns det så oerhört tomt.

RSS 2.0